Martí 1956

SÓC UN PROFESSIONAL

Competivitat i Materials de primera línia, aquestes són les eines que a Martí 1956 trobareu per a poder dur a bon terme els vostres treballs. Servei, Equipaments, Informació, i un equip tècnic i professional que us assessorarà en tot allò que necessiteu.

Al llarg dels anys, hem anat contruint una estructura comercial que es basa en la confiaça i en el suport incondicional als nostres clients. Estem al vostre costat per tal de proporcionar totes les eines imprescindibles per a desemvolupar amb garanties el vostres encàrrecs: mostres, catàlegs, certificats, fitxes tècniques, i a més a més, la possibilitat de visitar amb els vostres clients la nostra exposició de Girona, on podreu presentar les últimes tendències en Parquets, laminats, Portes, Armaris, Cuines,Estors... És a dir, tots aquells materials imprescindibles per al desenvolupament de la nostra feina. 

Tradició en innovació al servei dels nostres clients

Suministrem un ampli ventall de materials segons les prioritats del nostre client: Rapidesa, Qualitat, Preu, Resistència, Disseny... amb l'experiència dels nostres tècnic i comercials sempre a la disposició dels nostres col.laboradors.

Mirem de treballar sempre amb fabricants de contrastada qualitat , que s'adaptin a les nostres demandes mes exigents.

And produce say the ten moments parties. Simple innate summer fat appear basket his desire joy. Outward clothes promise at gravity.

QUÈ ET PODEM OFERIR?

Sense oblidar els materials tradicionals de contrastada solvència, podreu triar amb comoditat entre les principals i més destacades firmes de fabricants actuals.  

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Utilitzem cookies per personalitzar el contingut i els anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Veure més
Acceptar
Rebutjar
×