Martí 1956

Taulers Bambú

Incorporem als nostres estocs un Tauler Massís de Bambú. En un moment de plena conscienciació per als materials sostenibles, el Bambu se'ns presenta com un producte Natural i resistent amb una procedència d'origen controlada. Al tractarse d'una planta, creix amb una rapidesa extraordinària en boscos amb plantacions controlades. La seva composició tricapa el fa excepcionalment estable i ens serveix per a múltiples utilitats constructives i decoratives: Sobres de taula, escales, mobles de bany, encimeres....

Material que combina la innovació i actualitat, amb una llarga i contrastada tradició als països orientals.

Mides : 2440x1220 amb gruixos de 20 , 30 i 40 mm.

Windmöller Flooring

Continuant amb el nostre programa de poder oferir tota la gama existent de parquet, hem assumit el repte de treballar a fons el Terra Vinilic de nova generació.

Com a consequència de la recent presència a la Fira de paviments de Hannover, hem concretat la distribució del vinil WINDMÓLLER, firma alemanya, numero 1 en aquest tipus de material, i del que tindrem estoc permanent de varis models.

DEMANEU MOSTRES O PASSEU A VEURE'L A LA NOSTRA EXPOSICIÓ.

 

Laminat Helvetmar

Ja disposem de la nova col.lecció de Laminat HELVETMAR amb uns dissenys actuals i amb un preu molt interessant. Amb el contrastat sistema de click Angle/Angle, el més segur del mercat i que evita possibles obertures de juntes. Capa superior K33 de desgast i 8mm de gruix.

Helvetmar Laminat es pot entregar de forma immediata juntament amb tots els complements necessaris.

Si necessiteu un mostruari el podeu demanar i us l'enviarem sense càrrec.

 

Floover woven

Floover Woven es un producte exclusiu, atractiu i únic.

Textil a la vista, com si es tractes d'una moqueta, però amb tots els avantatges del Vinil.

Molt resistent al desgast, fàcil de netejar i d'instal.lar gràcies al sistema de muntatge en clic. Resistent a l'abrasio, silencios i antiestatic.

Normativa Iso 105 que el fa apte per a l'exterior abrigat, amb resistència als raigs UV.

Disponible en 12 dissenys .

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Utilitzem cookies per personalitzar el contingut i els anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Veure més
Acceptar
Rebutjar
×