decoració

Com triar els millors paviments laminats

Si estàs pensant posar a casa teva un terra laminat, aconseguiràs una llar càlida i confortable. És una excel·lent alternativa als de fusta massissa o multicapa. És molt econòmic i fàcil d’instal·lar. Quan es tracta de renovar o donar un toc fresc als teus espais, l’elecció del paviment és un factor clau en el disseny dinteriors. Els paviments laminats han esdevingut una opció popular a causa de la seva durabilitat, versatilitat i aspecte estètic. Si estàs buscant transformar els teus terres amb paviments laminats, t’oferim alguns consells clau per ajudar-te a triar els millors per a les teves necessitats i gustos.

1. Comprèn els avantatges dels paviments laminats

Abans de submergir-te en la selecció de paviments laminats, és important entendre els avantatges que ofereixen:

  • Durabilitat: Els paviments laminats són coneguts per la resistència al desgast i al trànsit constant. Són ideals per a àrees d’alt trànsit i famílies actives.
  • Varietat de dissenys: Estan disponibles en una àmplia gamma de dissenys, des d’imitacions de fusta i pedra fins a opcions més contemporànies i modernes.
  • Fàcil Manteniment: Els paviments laminats són fàcils de netejar i mantenir, cosa que els fa ideals per a aquells que busquen una solució de baix manteniment.
  • Econòmic: Permeten gaudir de la calidesa de la fusta amb un cost assequible; la relació qualitat-preu és notable.

2. Considera l’ús i la ubicació

L’elecció dels paviments laminats ha de dependre d’on planeges instal·lar-los. Per exemple, si vols pavimentar un dormitori, pots optar per opcions més suaus i càlides. D’altra banda, per a zones d’alt trànsit com ara la cuina o la sala d’estar, és essencial triar un paviment laminat més resistent i fàcil de netejar.

3. Estil i disseny

Els paviments laminats ofereixen una àmplia varietat d’estils i dissenys per adaptar-se a l’estètica dels espais. Considera l’estil de decoració de casa teva i tria un disseny que complementi la teva visió. Els paviments laminats estan disponibles en diferents colors, textures i patrons per satisfer qualsevol preferència. Hi ha dissenys especials que imiten altres materials com ceràmica o rajola hidràulica, terratzo, ciment, acabat òxid, 3D…

4. Gruix y Resistència AC

El gruix i la classificació AC (Abrasion Class) són factors crucials per avaluar la resistència i durabilitat dels paviments laminats. Els números AC indiquen la capacitat dun paviment per suportar el desgast. Com més alt sigui el número AC, més gran serà la resistència. Si busques paviments per a àrees d’alt trànsit, opteu per una classificació AC més alta.

5. Instal-lació y Manteniment

Abans de fer la compra, tingueu en compte la instal·lació. Els paviments laminats solen ser senzills d’instal·lar mitjançant el sistema clic o per un professional. A més, assegura’t de comprendre els requisits de manteniment, com la neteja i la necessitat d’utilitzar protectors a les potes de mobles per prevenir esgarrapades.

A Marti1956, entenem la importància de triar els paviments laminats adequats per a les teves necessitats. Comptem amb una àmplia selecció de paviments laminats d´alta qualitat en diferents estils i acabats. El nostre equip d’experts està llest per oferir assessorament i orientació a la teva elecció. Renova els teus espais amb la bellesa i la durabilitat dels paviments laminats i experimenta una transformació espectacular a casa teva. Visita’ns avui i descobreix les teves opcions!