marti1956

Com combinar el parquet de fusta amb portes lacades

Cómo combinar el parquet de madera con puertas lacadas

Guia per a una decoració harmoniosa

Marti1956, empresa especialista en la instal·lació de terres laminats i parquet a Girona, us ofereix una completa guia per combinar el parquet de fusta amb portes lacades, creant espais plens d’estil i harmonia.

El parquet de fusta i les portes lacades són dos elements clàssics a la decoració d’interiors que aporten elegància i calidesa a qualsevol estança. Tot i això, combinar-los correctament pot ser un repte, ja que cal tenir en compte diversos factors com el to de la fusta, el color de les parets i l’estil general de la decoració.

En aquest article, et donarem alguns consells pràctics perquè puguis combinar el parquet de fusta amb portes lacades amb èxit:

1. To de la fusta:

  • Parquet clar: Si el teu parquet té un to clar, com roure o faig, pots optar per portes lacades en blanc trencat, beix o gris perla.
  • Parquet fosc: Per a un parquet de fusta fosca, com noguera o wengué, les portes lacades en blanc pur o negre crearan un contrast elegant i sofisticat.

2. Color de les parets:

  • Parets clares: Si les parets de l’estada són clares, pots triar portes lacades en un to similar al del parquet per crear un ambient harmoniós.
  • Parets fosques: Per a parets fosques, et recomanem optar per portes lacades en un to més clar que el parquet per aportar lluminositat a l’espai.

3. Estil de decoració:

  • Estil modern: En una decoració moderna, les portes lacades llises en tons neutres com blanc o negre combinen a la perfecció amb qualsevol tipus de parquet.
  • Estil clàssic: Per a un estil clàssic, pots optar per portes lacades amb motllures o emmarcades en un to similar al del parquet.

4. Porta corredissa o abatible:

  • Porta corredissa: Les portes corredisses lacades són una excel·lent opció per a espais petits, ja que estalvien espai en obrir-se.
  • Porta abatible: Les portes abatibles lacades són més clàssiques i poden aportar un toc d’elegància a l’estada.

A Marti1956, el nostre equip de professionals t’assessorarà perquè puguis triar la combinació perfecta de parquet de fusta i portes lacades per a la teva llar. Comptem amb una àmplia experiència en la instal·lació de terres i portes de fusta, i t’oferim materials de la més alta qualitat perquè casa teva llueixi impecable durant molts anys.

Sol·licita el teu pressupost gratuït sense compromís i descobreix com podem ajudar-te a crear un espai únic i acollidor amb la combinació perfecta de parquet de fusta i portes lacades.

Marti1956: El teu especialista en terres laminats i parquet a Girona.